Auto Verkopen Antwerpen

Verkoop uw auto snel en zorgeloos.

Auto Verkopen Antwerpen is een dienst van Waasland Cars waarbij onze aankoopmedewerkers tot bij u komen indien u dat wenst. Waasland Cars garandeert bij de verkoop van uw tweedehands auto steeds een veilige, vlotte en zorgeloze afhandeling.

qode-np-item
1

Meld uw wagen vrijblijvend aan

qode-np-item
2

Maak een afspraak

qode-np-item
3

Administratieve afhandeling

qode-np-item
4

Laat uw wagen achter of laat hem ophalen

Vul dit formulier vrijblijvend in

 • Veilig
 • Geen tussenpartijen
 • Correcte prijs
 • Vrije keuze betaalwijze
 • Snel en efficiënt
 • Volledig gratis en vrijblijvend
 • Gratis ophaling
 • ‘s Weekends en ‘s avonds open na afspraak
 • Zowel particuliere als bedrijfswagens
 • Alle automerken en brandstoftypes
 • Bestelwagens en lichte vrachten
 • Ook niet-gekeurde wagens

Erkende auto-opkoper

Wilt u uw auto verkopen? Neem dan gerust contact op met onze aankoopmedewerkers. Deze zullen dan na een correcte prijsbepaling een afspraak voorstellen om naar onze vestiging te komen dichtbij het station van Sint-Niklaas. Ook kunnen ze gewoon naar u toe te komen indien u dit wenst. De verkoop van uw tweedehandswagen wordt op die manier vlot en veilig ter plaatste afgehandeld. Waasland Cars is een erkende auto-opkoper en werkt zonder tussenpartijen. Dit betekent dat diegene die zich bij u komt presenteren en eventueel uw wagen overneemt, steeds een werknemer is van Waasland Cars. Dit komt niet alleen de afhandeling ten goede maar hierdoor kunnen we ook een goede prijs geven voor uw tweedehands auto.

Vrijgesteld van verplichte technische keuring

Auto Verkopen Antwerpen is een dienst van Waasland Cars waarbij u als verkoper van een tweedehandswagen volledig wordt vrijgesteld van wettelijke verplichtingen zoals de nodige reparaties uitvoeren, de wagen technisch laten keuren, een Car-Pass aanvragen, … Waasland Cars is namelijk een erkende autohandel waardoor deze verplichtingen vervallen indien u uw tweedehands auto door dit autobedrijf laat overnemen.

Waasland Cars biedt steeds een mooie en eerlijke prijs voor uw tweedehands auto. Ook zijn onze aangeboden prijzen het gevolg van een grondige aftoetsing met de reële marktwaarde. Als verkoper heeft u in het belang van uw veiligheid, steeds de keuze om zelf te beslissen over de wijze van betaling (cash of overschrijving) waar u zich het beste bij voelt.

Hoe uw tweedehands auto verkopen in Antwerpen?

Bel ons gerust op  03 766 18 23 of vul het online formulier hierboven zodat we meteen terug met u contact kunnen opnemen. Onze vestiging in Sint-Niklaas te Oost-Vlaanderen is gemakkelijk bereikbaar met de auto en met het openbaar vervoer. U kunt naar ons toekomen via de E17 en N16 (zie contactpagina) en u kunt ook gemakkelijk weg geraken via het station van Sint-Niklaas dat zich op 5-tal minuten wandelen bevindt.

ik verkoop mijn wagen

Verkoop uw wagen op een veilige, vlotte en zorgeloze wijze.

Auto Verkopen Antwerpen

auto verkopen antwerpen

Skyline Antwerpen bij nacht

Antwerpen is een historische stad in gelegen in de gelijknamige provincie en is met haar ongeveer 515 000 inwoners tevens de tweede grootste stad van België. Antwerpen is mede door haar haven van groot economisch belang voor Europa. Na Rotterdam is de Haven van Antwerpen de grootste van Europa en ongeveer 17e van in wereld. Ook bevindt het één na grootste petrochemische complex ter wereld zich in Antwerpen.

Etymologisch wordt de naamgeving verklaard door de verwijzing naar de eerste nederzetting aan de ‘anda verpa‘ wat Oud-Germaans is voor ‘aangeworpen gronden’, in een bocht van de Schelde. Volgens andere academici stamt Antwerpen vanuit het Keltisch, namelijk van Andouerpis, wat ‘zij die aan beide oevers wonen’, betekent. Onder de heerschappij van keizer Karel V werd Antwerpen de belangrijkste handelsstad in Europa ten noorden van de Alpen.