Auto Verkopen Oost-Vlaanderen

Verkoop uw auto snel en zorgeloos.

Auto Verkopen Oost-Vlaanderen is een dienst van Waasland Cars waarbij onze medewerkers tot bij u komen en de verkoop van uw tweedehandswagen herleiden tot een veilig, vlot en zorgeloos gebeuren.

qode-np-item
1

Meld uw wagen vrijblijvend aan

qode-np-item
2

Maak een afspraak

qode-np-item
3

Administratieve afhandeling

qode-np-item
4

Laat uw wagen achter of laat hem ophalen

Vul dit formulier vrijblijvend in

 • Veilig
 • Geen tussenpartijen
 • Correcte prijs
 • Vrije keuze betaalwijze
 • Snel en efficiënt
 • Volledig gratis en vrijblijvend
 • Gratis ophaling
 • ‘s Weekends en ‘s avonds open na afspraak
 • Zowel particuliere als bedrijfswagens
 • Alle automerken en brandstoftypes
 • Bestelwagens en lichte vrachten
 • Ook niet-gekeurde wagens

Erkende auto-opkoper

Wilt u uw auto verkopen? Neem dan gerust contact op met onze aankoopmedewerkers. Deze zullen dan na een correcte prijsbepaling een afspraak voorstellen om naar onze vestiging te komen dichtbij het station van Sint-Niklaas. Ook kunnen ze gewoon naar u toe te komen indien u dit wenst. De verkoop van uw tweedehandswagen wordt op die manier vlot en veilig ter plaatste afgehandeld. Waasland Cars is een erkende auto-opkoper en werkt zonder tussenpartijen. Dit betekent dat diegene die zich bij u komt presenteren en eventueel uw wagen overneemt, steeds een werknemer is van Waasland Cars. Dit komt niet alleen de afhandeling ten goede maar hierdoor kunnen we ook een goede prijs geven voor uw tweedehands auto.

Vrijgesteld van verplichte technische keuring

Auto Verkopen Oost-Vlaanderen is een dienst van Waasland Cars waarbij u als verkoper van een tweedehandswagen volledig wordt vrijgesteld van wettelijke verplichtingen zoals de nodige reparaties uitvoeren, de wagen technisch laten keuren, een Car-Pass aanvragen, … Waasland Cars is namelijk een erkende autohandel waardoor deze verplichtingen vervallen indien u uw tweedehands auto door dit autobedrijf laat overnemen.

Waasland Cars biedt steeds een mooie en eerlijke prijs voor uw tweedehands auto. Ook zijn onze aangeboden prijzen het gevolg van een grondige aftoetsing met de reële marktwaarde. Als verkoper heeft u in het belang van uw veiligheid, steeds de keuze om zelf te beslissen over de wijze van betaling (cash of overschrijving) waar u zich het beste bij voelt.

Hoe uw tweedehands auto verkopen in Oost-Vlaanderen?

Bel ons gerust op  03 766 18 23 of vul het online formulier hierboven zodat we meteen terug met u contact kunnen opnemen. Onze vestiging in Sint-Niklaas te Oost-Vlaanderen is gemakkelijk bereikbaar met de auto en met het openbaar vervoer. U kunt naar ons toekomen via de E17 en N16 (zie contactpagina) en u kunt ook gemakkelijk weggeraken via het station van Sint-Niklaas dat zich op 5-tal minuten wandelen bevindt.

ik verkoop mijn wagen

Verkoop uw wagen op een veilige, vlotte en zorgeloze wijze.

Auto Verkopen Oost-Vlaanderen

auto verkopen oost-vlaanderen

Het Oost-Vlaamse Gent bij valavond

Oost-Vlaanderen met als hoofdplaats Gent is een van de tien Belgische provincies en een van de vijf provincies van het Vlaamse Gewest.

Oost-Vlaanderen grenst aan de provincies West-Vlaanderen, Vlaams-Brabant en Antwerpen. In het noorden grenst Oost-Vlaanderen met zijn ongeveer 1,5 miljoen inwoners, aan de Nederlandse provincie Zeeuws-Vlaanderen.

De benaming Vlaanderen werd voor het eerst vermeld in de vierde eeuw tijdens de Frankische tijd en evolueerde mettertijd naar het Graafschap Vlaanderen.

Vandaag bestaat Oost-Vlaanderen uit 5 administratieve arrondissementen (Aalst, Dendermonde, Eeklo, Gent, Oudenaarde en Sint-Niklaas) en uit 3 gerechtelijke arrondissementen (Dendermonde, Gent en Oudenaarde).

De Oost-Vlaamse dialecten worden van oudsher gesproken in dit gebied waarbij de grensgebieden een overgangszone zijn met invloeden van de West-Vlaamse en Brabantse (zoals het Antwerps) dialecten. Het Gents is het enige dialect dat zwaar afwijkt van de andere Oost-Vlaamse dialecten.