Auto Verkopen

Verkoop uw auto snel en zorgeloos.

Auto Verkopen is een dienst van Waasland Cars waarbij de snelle en vlotte overname van uw auto centraal staat. Deze erkende autohandel uit Sint-Niklaas in Oost-Vlaanderen heeft in de loop der jaren een stevige expertise opgebouwd in de aankoop en verkoop van tweedehands wagens. Ook is deze autohandelaar voor de aankoop van tweedehands auto’s dagelijks actief in de aangrenzende provincies Antwerpen, Vlaams-Brabant, West-Vlaanderen en ook Limburg. Uw auto verkopen, gebeurt dus steeds vlot, veilig en zorgeloos bij ons.

qode-np-item
1

Meld uw wagen vrijblijvend aan

qode-np-item
2

Maak een afspraak

qode-np-item
3

Administratieve afhandeling

qode-np-item
4

Laat uw wagen achter of laat hem ophalen

Vul dit formulier vrijblijvend in

 • Veilig
 • Geen tussenpartijen
 • Correcte prijs
 • Vrije keuze betaalwijze
 • Snel en efficiënt
 • Volledig gratis en vrijblijvend
 • Gratis ophaling
 • ‘s Weekends en ‘s avonds open na afspraak
 • Zowel particuliere als bedrijfswagens
 • Alle automerken en brandstoftypes
 • Bestelwagens en lichte vrachten
 • Ook niet-gekeurde wagens

Erkende auto-opkoper

Wilt u uw auto verkopen? Neem dan gerust contact op met onze aankoopmedewerkers. Deze zullen dan na een correcte prijsbepaling een afspraak voorstellen om naar onze vestiging te komen dichtbij het station van Sint-Niklaas. Ook kunnen ze gewoon naar u toe te komen indien u dit wenst.

Waasland Cars is lid bij Traxio (nieuwe benaming voor Federauto), de Belgische  confederatie voor autohandelaars, garagisten en de aanverwante sector. Als lid voldoet deze autohandel aan de strenge eisen van de belangengroep en engageert deze zich tot het nakomen van alle verplichtingen naar de klant en sector toe. Zo houdt Waasland Cars zich bij al zijn handelsactiviteiten steeds aan de kwaliteitscharter met 10 verbintenissen, ondertekend door Traxio en het Ministerie van Werk, Economie en Consumentenzaken.

De verkoop van uw tweedehandswagen wordt bij Waasland Cars steeds op een snelle, vlotte en veilige manier afgehandeld. Waasland Cars is een erkende auto-opkoper en werkt zonder tussenpartijen. Dit betekent dat diegene die zich bij u komt presenteren en eventueel uw wagen overneemt, steeds een werknemer is van Waasland Cars. Dit komt niet alleen de afhandeling ten goede maar hierdoor kunnen we ook een goede prijs geven voor uw tweedehands auto.

Vrijgesteld van verplichte technische keuring

Auto Verkopen is een dienst van Waasland Cars waarbij u als verkoper van een tweedehandswagen volledig wordt vrijgesteld van wettelijke verplichtingen zoals de nodige reparaties uitvoeren, de wagen technisch laten keuren, een Car-Pass aanvragen, … Waasland Cars is namelijk een erkende autohandel waardoor deze verplichtingen vervallen indien u uw tweedehands auto door dit autobedrijf laat overnemen.

Waasland Cars biedt steeds een mooie en eerlijke prijs voor uw tweedehands auto. Ook zijn onze aangeboden prijzen het gevolg van een grondige aftoetsing met de reële marktwaarde. Als verkoper heeft u in het belang van uw veiligheid, steeds de keuze om zelf te beslissen over de wijze van betaling (cash of overschrijving) waar u zich het beste bij voelt.

Hoe uw tweedehands auto verkopen?

Uw auto verkopen kunt u door ons te bellen op  03 766 18 23 of vul het formulier IK VERKOOP MIJN AUTO hierboven in zodat we meteen terug met u contact kunnen opnemen.

We bieden steeds een mooie en eerlijke prijs voor uw tweedehandswagen. Dit prijsvoorstel wordt afgetoetst met de reële marktprijs. Hiervoor gebruiken we vaste standaarden zoals onder andere, de catalogusprijzen die terug te vinden zijn in de autogids van Traxio, Autogids.be en Autowereld.be.

Bij de aankoop van tweedehands auto’s wordt het transport door ons geregeld en hoeft u zich geen zorgen te maken over het eventuele grote afstandsverschil. Uw auto verkopen, zadelt u zo niet met extra kosten op. Ook handelen we bij de verkoop van uw auto ook de nodige administratie af en bepaalt u de wijze van betaling.

We zien het namelijk als één van de kerntaken van ons autobedrijf om als erkende auto-opkoper de overname van tweedehandswagens zo vlot en tijdbesparend mogelijk te doen verlopen. Uw auto verkopen doet u best aan erkende auto-opkopers, zo horen de typische kopzorgen en tijdverlies die vaak gepaard gaan de verkoop van een wagen definitief tot het verleden.

ik verkoop mijn wagen

Verkoop uw auto op een veilige, vlotte en zorgeloze wijze.

traxio federauto
auto verkopen