Gratis waardebepaling

Bedankt! Het bericht is succesvol verstuurd.
Error! Bekijk de velden en probeer opnieuw.

Auto verkopen

Ontvang een prijs voor uw

Ontvang direct een prijs voor uw

Meld uw wagen aan

Meld uw wagen vrijblijvend aan. Het is snel is simpel via het bovenstaande formulier. Klik hier om van start te gaan.

Wij berekenen de prijs

U ontvang een mail met de waarde van uw wagen. Een medewerker maakt dan een afspraak om uw wagen over te nemen.

Wij halen uw wagen op

Onze ophaalservice komt langs om uw wagen op te halen. Het bedrag wordt dan gestort op uw bankrekening of u ontvang het contant.

Hoe werkt het?

Ons stappenplan

Je auto verkopen aan ons bedrijf? Er zijn meerdere voordelen waarom het meerwaarde heeft om je auto aan ons te verkopen:

1. Je ontvangt altijd een eerlijk en passend voor de bod.

2. De wagen hoeft niet eerst te worden gekeurd.

3. We werken zonder tussenkomst van andere partijen.

4. Wij zijn goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer, maar komen ook graag kosteloos bij je langs.

5. We besteden altijd zorg aan een professionele en efficiënte afhandeling.

5. Een vlotte verkoop van jouw auto, dát is onze missie!

Wil jij je auto verkopen aan iemand met kennis van zaken? Doe dan een beroep op onze dienstverlening en maak direct kennis met al onze voordelen.

Auto verkopen

aan een auto opkoper

Bij WaaslandCars verkoop je je auto zónder dat er een keuring aan voorafgaat. Dit is wel zo prettig, vooral ook als de auto al heel wat herstelreparaties achter de rug heeft. De auto die wij bij je inkopen, is dan ook perfect geschikt voor de tweedehands markt. Bovendien zijn we een erkende autohandelaar zodat jij je auto zorgeloos aan ons verkoopt.

Dit betekent dat jij als verkoper volledig bent vrijgesteld van alle wettelijke verplichtingen zoals de technische keuring of het aanvragen van een Car-Pass. Op die manier maken we het voor jou eenvoudig, comfortabel en aantrekkelijk om je auto aan ons bedrijf te verkopen.

Waaslandcars

Erkende auto opkoper

Je auto verkopen aan een erkende autohandelaar en jezelf vrijstellen van alle wettelijke verplichtingen? De verkoop van een auto duurt soms onnodig lang en levert vaak veel gedoe op. Die kostbare tijd besteed je liever aan andere zaken en bovendien lig je er niet graag wakker van.

Daarom streef je naar een succesvolle en betrouwbare verkoop van het voertuig. Het verkoopproces optimaliseren en versnellen doe je door je auto aan te melden via onze website. Naast particuliere verkopen kopen we ook bedrijfswagens op. Het heeft dus altijd zin om je auto aan te melden via onze website. Liever telefonisch contact omtrent een vrijblijvende taxatie? Dit is uiteraard ook mogelijk!

Auto verkopen?

Wij kopen auto's

Ik verkoop mijn wagen is een dienst van Waasland Cars uit Sint-Niklaas te Oost-Vlaanderen waarbij een veilige, vlotte en zorgeloze afhandeling centraal staat bij de verkoop van uw tweedehands auto. U kunt uw wagen bij ons aanmelden via onze website, u kunt na afspraak langskomen of wij kunnen onze medewerkers naar u toe laten komen. Deze opties gebeuren uiteraard volledig gratis en vrijblijvend.

Bedrijfswagen verkopen?

Wij kopen alles op

Waaslandcars is een bedrijfswagen opkoper van alle merken. De vloot van uw bedrijf aan interessante prijzen verkopen. Bel ons om ons voorstel te horen.

Zowel 4×4 wagens en schadewagens nemen wij over. Wij komen vrijblijvend langs en stellen onze beste prijs voor. Gebruik ons éénvoudig verkoopproces om uw wagenpark te verkopen.

Contacteer ons

We zijn 6 dagen per week telefonisch en via mail bereikbaar tussen 9:00 en 18:00 uur

Contactformulier

Bedankt! Het bericht is succesvol verstuurd.
Error! Bekijk de velden en probeer opnieuw.