Erkende Auto-Opkoper

Verkoop uw auto snel en zorgeloos.

Erkende auto-opkoper Waasland Cars heeft zijn vestiging in Sint-Niklaas en voor de inkoop van tweedehandswagen actief over zo goed als heel België. Dagelijks kopen onze medewerkers auto’s op in de provincies West-VlaanderenOost-Vlaanderen, AntwerpenVlaams-BrabantWaals-BrabantLimburg en Henegouwen.

qode-np-item
1

Meld uw wagen vrijblijvend aan

qode-np-item
2

Maak een afspraak

qode-np-item
3

Administratieve afhandeling

qode-np-item
4

Laat uw wagen achter of laat hem ophalen

Vul dit formulier vrijblijvend in

 • Veilig
 • Geen tussenpartijen
 • Correcte prijs
 • Vrije keuze betaalwijze
 • Snel en efficiënt
 • Volledig gratis en vrijblijvend
 • Gratis ophaling
 • ‘s Weekends en ‘s avonds open na afspraak
 • Zowel particuliere als bedrijfswagens
 • Alle automerken en brandstoftypes
 • Bestelwagens en lichte vrachten
 • Ook niet-gekeurde wagens

Geen tussenpartijen

Waasland Cars werkt als erkende-auto-opkoper zonder tussenpartijen en koopt uw tweedehands wagen dan ook rechtstreeks op. In tegenstelling tot veel online platforms waar u uw tweedehands auto kunt (laten) verkopen, zal diegene die zich bij u presenteert, steeds een medewerker zijn van Waasland Cars. Zo komt u niet voor verassingen te staan die de verkoop van uw tweedehandswagen kunnen bemoeilijken of tot een onaangename ervaring kunnen leiden.

Geen verkoopverplichting

Wanneer u uw tweedehands wagen te koop aanbiedt aan Waasland Cars, zal u nooit worden verplicht deze (al dan niet tegen u wil) te verkopen. Ook al komen onze medewerkers tot bij u, dan nog bent u steeds vrij om op het laatste ogenblik af te zien van de verkoop. Er zullen dus nooit enige schadeclaims volgen zoals bij veel online verkoopplatforms waarbij er een formele verbintenis tot verkoop is. Waasland Cars houdt als erkende auto-opkoper strikt aan de gedragscode van erkende auto-opkopers.

Gratis ophaling

Wanneer u kiest om onze medewerkers tot bij u te laten komen, wordt uw tweedehandswagen, volledig gratis opgehaald. Zo hoeft u verder geen tijd en energie te steken in de afhandeling zoals het brengen van de wagen naar een verkooppunt. Onze medewerkers houden zich steeds aan de door u voorgesteld tijdstip en ze zullen u dan ook tijdig op de hoogte brengen van eventuele vertragingen door bijvoorbeeld het verkeer.

Erkende autohandel

Waasland Cars is een erkende autohandelaar die lid is van Traxio (het vroegere Federauto). Zowel bij de verkoop als de inkoop van tweedehandswagen, zal deze autohandel zich steeds houden aan alle deontologische verplichtingen van de autosector. Zo wordt er bijvoorbeeld bij de verkoop van tweedehandsauto’s steeds een Car-Pass afgeleverd en gaan we bij de overname van tweedehandswagens steeds met grootste respect om met diegene die hun wagen te koop aanbieden.

Correcte & mooie prijs

Waasland Cars biedt steeds mooie en correcte prijzen voor tweedehands auto’s die ze overneemt. De aangeboden prijzen zijn steeds een weerspiegeling van de huidige marktwaarde en zijn ook het resultaat van een grondige analyse.

Vrije keuze van betaling

Bij de verkoop van uw tweedehands aan een erkende auto-opkoper kiest u steeds zelf de keuze van betaling waar u zich het beste bij voelt. Uw veiligheid is namelijk even belangrijk als de onze. U heeft steeds de vrije keuze voor een bankoverschrijving, storting bij de bank of gewoon cash.

ik verkoop mijn wagen

Verkoop uw wagen op een veilige, vlotte en zorgeloze wijze.

erkende auto-opkoper