Ik verkoop mijn auto

Verkoop uw auto snel en zorgeloos.

Ik verkoop mijn auto is een dienst van Waasland Cars uit Sint-Niklaas te Oost-Vlaanderen waarbij een veiligevlotte en zorgeloze afhandeling centraal staat bij de verkoop van uw tweedehands auto. Voor een prijsbepaling kunt u uw auto bij ons aanmelden, u kunt na afspraak langskomen of wij kunnen onze medewerkers tot naar u laten komen. Alle opties gebeuren uiteraard volledig gratis en vrijblijvend.

qode-np-item
1

Meld uw wagen vrijblijvend aan

qode-np-item
2

Maak een afspraak

qode-np-item
3

Administratieve afhandeling

qode-np-item
4

Laat uw wagen achter of laat hem ophalen

Vul dit formulier vrijblijvend in

 • Veilig
 • Geen tussenpartijen
 • Correcte prijs
 • Vrije keuze betaalwijze
 • Snel en efficiënt
 • Volledig gratis en vrijblijvend
 • Gratis ophaling
 • ‘s Weekends en ‘s avonds open na afspraak
 • Zowel particuliere als bedrijfswagens
 • Alle automerken en brandstoftypes
 • Bestelwagens en lichte vrachten
 • Ook niet-gekeurde wagens

Ik verkoop mijn auto

Waasland Cars biedt u als erkende auto-opkoper een correcte prijs aan, werkt zonder tussenpartijen en bovendien komen onze medewerkers volledig gratis en vrijblijvend tot naar u toe als u dit liever heeft.

Waasland Cars is lid bij TRAXIO (vroeger: Federauto) en houdt zich dan ook aan de door hen opgestelde gedragscode die van toepassing is bij de overname van auto’s. Zo wordt er bij verkoop van uw tweedehands wagen enorm veel aandacht besteed aan een professionele en efficiënte afhandeling. Onze aankoopmedewerkers houden zich steeds aan het tijdstip van de door u voorgestelde afspraak en ook wordt de wijze van betaling steeds door u bepaald.

Onze bedrijfsmissie bestaat er namelijk in om het overnameproces bij Ik verkoop mijn auto zo vlot mogelijk te laten verlopen. Zo wordt er op uw tijd en energie bespaard. De typische zorgen die gepaard gaan met het verkopen van uw wagen horen dan ook definitief tot het verleden.

Wanneer er wordt overgegaan tot de overname van uw auto, zal Waasland Cars als erkende auto-opkoper uit Sint-Niklaas, zelf instaan voor de ophaling van het aangekochte voertuig.

Wilt u uw auto zonder keuring verkopen?

Dit is perfect mogelijk aangezien we ook auto’s zonder keuring aankopen die na de nodige checks en/of herstellingen voor de tweedehandsmarkt worden bestemd.

Wanneer u uw wagen verkoopt aan Waasland Cars via Ik verkoop mijn auto, wordt u als verkoper volledig wordt vrijgesteld van wettelijke verplichtingen zoals de nodige reparaties uitvoeren, de wagen technisch laten keuren, een Car-Pass aanvragen, … Waasland Cars is namelijk een erkende autohandel waardoor deze verplichtingen vervallen indien u uw tweedehands wagen door dit autobedrijf laat overnemen. Het heen en weer rijden naar de technische keuring en garage hoort dan ook definitief tot het verleden.

Hoe uw auto verkopen?

Bel ons gerust op 03 766 18 23 of vul het formulier van IK VERKOOP MIJN AUTO hierboven in en verwacht een antwoord voor uw tweedehands auto. Onze vestiging in Sint-Niklaas te Oost-Vlaanderen is gemakkelijk bereikbaar met de auto en met het openbaar vervoer. U kunt naar ons toekomen via de E17 en N16 (zie contactpagina) en u kunt ook gemakkelijk weggeraken via het station van Sint-Niklaas dat zich op 5-tal minuten wandelen bevindt.

ik verkoop mijn auto

Verkoop uw wagen op een veilige, vlotte en zorgeloze wijze

traxio federauto