Ontvang het beste prijsvoorstel

  • Gratis en vrijblijvend
  • Snel & Eenvoudig
  • Zorgeloos je wagen verkopen!

Wij nemen uw wagen over voor de beste prijs

Verkoop uw wagen snel & zorgeloos.

Meld uw wagen aan

Meld uw wagen vrijblijvend aan. Het is snel is simpel via het bovenstaande formulier. Klik hier om van start te gaan.

Wij berekenen de prijs

U ontvang een mail met de waarde van uw wagen. Een medewerker maakt dan een afspraak om uw wagen over te nemen.

Wij halen uw wagen op

Onze ophaalservice komt langs om uw wagen op te halen. Het bedrag wordt dan gestort op uw bankrekening of u ontvang het contant.

Wilt u uw auto zonder keuring verkopen?

Dit is perfect mogelijk aangezien we ook auto’s zonder keuring aankopen die na de nodige checks en/of herstellingen voor de tweedehandsmarkt worden bestemd.

Wanneer u uw wagen verkoopt aan Waasland Cars via Ik verkoop mijn wagen, wordt u als verkoper volledig wordt vrijgesteld van wettelijke verplichtingen zoals de nodige reparaties uitvoeren, de wagen technisch laten keuren, een Car-Pass aanvragen, … Waasland Cars is namelijk een erkende autohandel waardoor deze verplichtingen vervallen indien u uw tweedehands wagen door dit autobedrijf laat overnemen. Het heen en weer rijden naar de technische keuring en garage hoort dan ook definitief tot het verleden.

Hoe uw wagen verkopen?

Bel ons gerust op 03 766 18 23 of vul het formulier van IK VERKOOP MIJN WAGEN hierboven in en verwacht een antwoord voor uw tweedehands auto. Onze vestiging in Sint-Niklaas te Oost-Vlaanderen is gemakkelijk bereikbaar met de auto en met het openbaar vervoer. U kunt naar ons toekomen via de E17 en N16 (zie contactpagina) en u kunt ook gemakkelijk weggeraken via het station van Sint-Niklaas dat zich op 5-tal minuten wandelen bevindt.

Ontvang vandaag nog een bod | Snel & Veilig

Waasland Cars biedt u als erkende auto-opkoper een correcte prijs aan, werkt zonder tussenpartijen en bovendien komen onze medewerkers volledig gratis en vrijblijvend tot naar u toe indien u dit verkiest.

Waasland Cars is lid bij TRAXIO (vroeger: Federauto) en houdt zich dan ook aan de door hen opgestelde gedragscode die van toepassing is bij de inkoop van auto’s. Zo wordt er bij verkoop van uw tweedehands auto enorm veel aandacht besteed aan een professionele en efficiënte afhandeling. Onze aankoopmedewerkers houden zich steeds aan het tijdstip van de door u voorgestelde afspraak en ook wordt de wijze van betaling steeds door u bepaald.

Onze bedrijfsmissie bestaat er namelijk in om het overnameproces bij Ik verkoop mijn wagen zo vlot mogelijk te laten verlopen. Zo wordt er op uw tijd en energie bespaard. De typische zorgen die gepaard gaan met het verkopen van uw auto horen dan ook tot het verleden.

Wanneer er wordt overgegaan tot de overname van uw wagen, zal Waasland Cars als erkende auto-opkoper uit Sint-Niklaas, zelf instaan voor de ophaling van het aangekochte voertuig.

Verkoop uw wagen aan Waaslandcars

Ik verkoop mijn wagen is een dienst van Waasland Cars uit Sint-Niklaas te Oost-Vlaanderen waarbij een veilige, vlotte en zorgeloze afhandeling centraal staat bij de verkoop van uw tweedehands auto. U kunt uw wagen bij ons aanmelden via onze webiste, u kunt na afspraak langskomen of wij kunnen onze medewerkers naar u toe laten komen. Deze opties gebeuren uiteraard volledig gratis en vrijblijvend.

Contacteer ons

We zijn 6 dagen per week telefonisch en via mail bereikbaar tussen 9:00 en 18:00 uur.

Vragen of opmerkingen? Laat het ons weten.

Waasland Cars

Wij hebben door de jaren heen een stevige expertise heeft opgebouwd in de aankoop en verkoop van tweedehandswagens. 

Onze contactgegevens

– Waasland Cars bvba
– Slachthuisstraat 69a
– 9100 Sint-Niklaas

Openingsuren

Maandag – Vrijdag: 10.00 u – 18.00 u
Zaterdag & Zondag: op afspraak

Ontvang exclusieve kortingen