Over ons

Waaslandcars

Aankoop & Verkoop in jonge Tweedehandswagens

Waasland Cars is een erkende autohandel uit Sint-Niklaas in Oost-Vlaanderen die een stevige expertise heeft opgebouwd in de aankoop en verkoop van tweedehandswagens. Dit autobedrijf is voor de aankoop van tweedehands auto’s ook dagelijks actief in de aangrenzende provincies Antwerpen, Vlaams-Brabant, West-Vlaanderen en ook Limburg. Uw auto verkopen, gebeurt steeds vlot, veilig en vooral zorgeloos.

Erkende autohandel

Waasland Cars is een erkende autohandel wat ervoor zorgt dat er bij de verkoop van tweedehandswagens steeds aan alle wettelijke verplichtingen wordt voldaan.

Vind een auto

Neem gerust een kijkje in onze rubriek Vind een auto of maak een afspraak met een van onze medewerkers aangezien ons aanbod dagelijks verandert.

Verkoop uw auto

U kunt ons contacteren wanneer u van plan bent om uw auto te verkopen of surf naar Verkoop uw auto om het online formulier in te vullen.

Erkende autohandel

Lid bij Traxio

Waasland Cars is lid bij Traxio (het vroegere Federauto), de Belgische confederatie voor autohandelaars, garagisten en de aanverwante sector. Als lid voldoet deze autohandel aan de strenge eisen van de belangengroep en engageert het zich tot het nakomen van alle verplichtingen naar de klant en sector toe. Zo houdt Waasland Cars zich bij al zijn handelsactiviteiten steeds aan de kwaliteitscharter met 10 verbintenissen, ondertekend door Traxio en het Ministerie van Werk, Economie en Consumentenzaken.

De juiste kilometerstand

Met Carpass

Bij de verkoop van tweedehandswagens werkt Waasland Cars steeds samen met Car-Pass vzw. Deze organisatie staat in voor de levering van de zogenaamde Car-Pass die elke vorm van kilometerfraude uitsluit. De Car-Pass staat dan ook garant voor de juiste kilometerstand van de tweedehands auto. De controle van de kilometerstanden gebeurt tijdens de jaarlijks verplichte technische keuring. Tot slot verkoopt Waasland Cars uitsluitend Belgische tweedehandswagens waarvan de historie vanaf de eerste kilometers kan worden nagetrokken bij verschillende instanties.

Vind de wagen die bij uw lifestyle past