Over Ons

Kwaliteit, Service & Vertrouwen.

Aankoop & Verkoop van Tweedehandswagens

Waasland Cars is een erkende autohandel uit Sint-Niklaas in Oost-Vlaanderen die een stevige expertise heeft opgebouwd in de aankoop en verkoop van tweedehandswagens. Dit autobedrijf is voor de aankoop van tweedehands auto’s ook dagelijks actief in de aangrenzende provincies Antwerpen, Vlaams-Brabant, West-Vlaanderen en ook Limburg. Uw auto verkopen, gebeurt steeds vlot, veilig en vooral zorgeloos.

Erkende autohandel & lid bij Traxio

Waasland Cars is een erkende autohandel wat ervoor zorgt dat er bij de verkoop van tweedehandswagens steeds aan alle wettelijke verplichtingen wordt voldaan.

Waasland Cars is lid bij Traxio (het vroegere Federauto), de Belgische confederatie voor autohandelaars, garagisten en de aanverwante sector. Als lid voldoet deze autohandel aan de strenge eisen van de belangengroep en engageert het zich tot het nakomen van alle verplichtingen naar de klant en sector toe. Zo houdt Waasland Cars zich bij al zijn handelsactiviteiten steeds aan de kwaliteitscharter met 10 verbintenissen, ondertekend door Traxio en het Ministerie van Werk, Economie en Consumentenzaken.

De Car-Pass voor de juiste kilometerstand

Bij de verkoop van tweedehandswagens werkt Waasland Cars steeds samen met Car-Pass vzw. Deze organisatie staat in voor de levering van de zogenaamde Car-Pass die elke vorm van kilometerfraude uitsluit. De Car-Pass staat dan ook garant voor de juiste kilometerstand van de tweedehands auto. De controle van de kilometerstanden gebeurt tijdens de jaarlijks verplichte technische keuring. Tot slot verkoopt Waasland Cars uitsluitend Belgische tweedehandswagens waarvan de historie vanaf de eerste kilometers kan worden nagetrokken bij verschillende instanties.

Tweedehands auto kopen

Neem gerust een kijkje in onze rubriek Ik zoek een wagen of maak een afspraak met een van onze medewerkers aangezien ons aanbod dagelijks verandert.

Aangezien Belgische tweedehands auto’s gegeerd zijn op de exportmarkt vanwege de verplichte Car-Pass, exporteert Waasland Cars ook tweedehandswagens naar de omringende landen Nederland, Frankrijk, Duitsland en Luxemburg maar ook naar landen zoals Polen, Spanje, Italië en Portugal. Waasland Cars begeleidt haar klanten bij het transport en de administratieve afhandeling.

Vindt u niet de tweedehandswagen terug die u voor ogen had? Neem dan alsnog gerust met ons contact op. Zo kunnen we voor u – volledig gratis en vrijblijvend – in ons aankoopnetwerk kijken of deze eventueel leverbaar.

Heeft u later vragen over klein en/of groot onderhoud, (winter)bandenwissel, accessoires, glasbreuk, pechverhelping … ? Onze klantenservice helpt onze klanten er in de verdere toekomst graag mee verder.

Woont u in Antwerpen of moet u er geregeld zijn en vraagt u zich af of uw auto er nog in mag? Klik dan door naar de Lage Emissie Zone pagina voor een antwoord op uw vragen.

Auto Verkopen

U kunt ons contacteren wanneer u van plan bent om uw auto te verkopen of surf naar ‘Ik verkoop mijn wagen‘ om het online formulier in te vullen. We bieden u dan ook een mooie en eerlijke prijs voor uw tweedehands auto. Dit prijsvoorstel wordt afgetoetst met de reële marktprijs en we gebruiken bij de prijsbepalingen steeds vaste standaarden zoals onder andere, de catalogusprijzen die terug te vinden zijn in de autogids van Traxio, Autogids.be en Autowereld.be.

Bij de aankoop van tweedehandswagens wordt het transport door ons geregeld en hoeft u zich geen zorgen te maken over het eventuele grote afstandsverschil. Uw auto verkopen doet u zo niet met extra kosten opzadelen. Ook handelen we bij de verkoop van uw wagen ook de nodige administratie af en bepaalt u de wijze van betaling.

We zien het namelijk als één van de kerntaken van ons autobedrijf om als erkende auto-opkoper de overname van tweedehandswagens zo vlot mogelijk te doen verlopen. Uw auto verkopen doet u best aan erkende auto-opkopers, zo horen de typische kopzorgen en tijdverlies die vaak gepaard gaan de verkoop van uw wagen tot het verleden. Uw bedrijfswagen verkopen, kunt u ook steeds aan ons. Wij werken namelijk vaak samen met bedrijven wanneer deze hun wagenpark vernieuwen.

Bel ons gerust op in geval van vragen bij de verkoop van uw auto of vul gewoon het online formulier in.

Verkoop uw wagen op een veilige, vlotte en zorgeloze manier.
traxio federauto
car pass
tweedehands auto
tweedehands auto

Erkende Autohandel

Waasland Cars is een erkende autohandel en tevens lid bij Traxio. Wij houden ons dan ook steeds aan de gedragscode die is opgelegd aan auto-opkopers.

Geen Tussenpartijen

De overname van uw tweedehands auto gebeurt rechtstreeks door ons. Zo worden er dan ook geen andere auto-opkopers bij betrokken.

Gratis & Vrijblijvend

Alle prijsbepalingen gebeuren volledig gratis en vrijblijvend, via het onlineformulier op de website, bij een bezoek aan onze vestiging of op locatie.

Correcte Prijs

Onze prijsvoorstellen zijn het resultaat van een berekening van de catalogusprijs en een grondige aftoetsing met de huidige marktwaarde.