Peugeot Verkopen

Verkoop uw Peugeot snel en zorgeloos.

U wil uw Peugeot verkopen?

peugeot verkopen
 • Veilig
 • Geen tussenpartijen
 • Correcte prijs
 • Vrije keuze betaalwijze
 • Snel en efficiënt
 • Volledig gratis en vrijblijvend
 • Gratis ophaling
 • ‘s Weekends en ‘s avonds open na afspraak
 • Zowel particuliere als bedrijfswagens
 • Alle automerken en brandstoftypes
 • Bestelwagens en lichte vrachten
 • Ook niet-gekeurde wagens

Uw Peugeot verkopen aan Waasland Cars zorgt ervoor dat u zich geen zorgen meer hoeft te maken over de administratieve afhandeling, keuring voor verkoop, aanvraag van car-pass, …

Deze erkende autohandel is lid bij Traxio (het vroegere Federauto) en is dagelijks actief in de provincies Antwerpen, Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen, Vlaams-Brabant en Limburg voor de aankoop van tweedehands auto’s. Een groot deel hiervan zijn Peugeot’s.

Wanneer u uw Peugeot aan Waasland Cars verkoopt, verbindt deze erkende auto-opkoper er zich toe de verkoop van uw tweedehands auto zo vlot mogelijk te laten verlopen. Zo wordt er bij de verkoop van uw Peugeot enorm veel aandacht besteed aan een veilige, vlotte en zorgeloze afhandeling.

Vul dit formulier vrijblijvend in

Achtergrond van Peugeot

Peugeot is een Frans automerk dat deel uitmaakt van PSA Peugeot Citroën. Het bedrijf is in 1810 opgericht door Jean-Pierre Peugeot. In 1882 begon het bedrijf met de productie van motorrijtuigen en in 1889 stelde Armand Peugeot de Peugeot Type 1, een door een stoommachine aangedreven driewieler. Een jaar later rolde de eerste Peugeot met een conventionele verbrandingsmotor van de band.

De Groupe PSA waar Peugeot deel van uitmaakt, heeft zijn hoofdzetel in Parijs. Belangrijk is dat de groep sinds 1976 ook Citroën in handen heeft. Peugeot produceert ook op grote schaal scooters en bromfietsen.

ik verkoop mijn peugeot

De legendarische Peugeot 205 GTi Gutmann uit 1984

Waarom uw Peugeot aan Waasland Cars verkopen?

Uw Peugeot verkopen aan Waasland Cars staat voor een aangenaam, vlot en zorgeloos gebeuren. Zo hoeft u geen tijd en energie te verliezen met bijvoorbeeld potentiële auto-kopers en/of het brengen van uw Peugeot naar een verkooppunt. En bovenal, wordt voor uw Peugeot een correcte en mooie prijs gegeven.

De vlotte communicatie voor, tijdens én na de verkoop van uw tweedehandswagen, tussen onze aankoop medewerkers en u, maakt deel uit van de bedrijfsmissie voor ons als erkend autobedrijf. Zo wordt het tijdstip waarop deze Waasland Cars-medewerkers uw Peugeot komen kopen en ophalen steeds gerespecteerd. Mocht de planning van onze auto-opkopers in de war worden gestuurd door bijvoorbeeld het verkeer, zullen ze u daar steeds tijdig van op de hoogte brengen.

Tot slot biedt Waasland Cars u bij de verkoop van uw Peugeot, steeds de keuze om zelf te beslissen over de wijze van uitbetaling (overschrijving, bankstorting of cash). U veiligheid is even belangrijk als de onze en daarom laten we de keuze van uitbetaling aan u over.

Erkende auto-opkoper

U moet zich voor de verkoop van uw Peugeot niets meer aantrekken van de technische controle, car-pass en/of keuring voor verkoop. Het is namelijk zo dat u als verkoper van een tweedehandswagen vrijgesteld bent wanneer u deze tweedehands auto aan een erkende auto-opkoper zoals Waasland Cars verkoopt. Uw Peugeot verkopen aan Waasland Cars bespaart u dus veel tijd en energie.

Hoe uw Peugeot verkopen aan Waasland Cars?

Als u uw Peugeot wil verkopen, kunt u ons gerust bellen op het nummer 03 766 18 23 of u gaat naar IK VERKOOP MIJN PEUGEOT. Daar vult u volledig vrijblijvend het online formulier in. Onze aankoopmedewerkers zullen u dan zo snel mogelijk terug contacteren om de praktische zaken te bespreken. Zo wordt de verkoop van uw tweedehands Peugeot tot een snel, efficiënt en zorgeloos gebeuren herleid.

Waar u ook woont, Waasland Cars stuurt voor de verkoop van uw Peugeot, haar auto-opkoop medewerkers tot bij u. Deze handelen de verkoop van uw Peugeot ter plaatse af en zorgen dan ook zelf voor het transport van uw Peugeot.

Uiteraard heeft u bij de verkoop van uw Peugeot ook altijd de keuze om zelf naar onze hoofdvestiging in Sint-Niklaas te komen. Waasland Cars bevindt zich op een 5-tal minuutjes wandelen van het treinstation van Sint-Niklaas waardoor u, als u zonder vervoer terug afkomt, na de verkoop van uw Peugeot toch nog gemakkelijk met het openbaar vervoer  naar huis kunt.

ik verkoop mijn wagen

Verkoop uw wagen op een veilige, vlotte en zorgeloze wijze.

traxio federauto

Erkende Autohandel

Waasland Cars is een erkende autohandel en tevens lid bij Traxio. Wij houden ons dan ook steeds aan de gedragscode die is opgelegd aan auto-opkopers.

Geen Tussenpartijen

De overname van uw tweedehands auto gebeurt rechtstreeks door ons. Zo worden er dan ook geen andere auto-opkopers bij betrokken.

Gratis & Vrijblijvend

Alle prijsbepalingen gebeuren volledig gratis en vrijblijvend, via het onlineformulier op de website, bij een bezoek aan onze vestiging of op locatie.

Correcte Prijs

Onze prijsvoorstellen zijn het resultaat van een berekening van de catalogusprijs en een grondige aftoetsing met de huidige marktwaarde.