Verkoop uw mobilhome aan

een Erkende handelaar

Verkoop uw mobilhome snel & zorgeloos.

Mobilhome verkopen

Bedankt! Het bericht is succesvol verstuurd.
Error! Bekijk de velden en probeer opnieuw.

Meld uw mobilhome aan

Meld uw mobilhome vrijblijvend aan. Het is snel is simpel via het bovenstaande formulier. Klik hier om van start te gaan.

Wij berekenen de prijs

U ontvang een mail met de waarde van uw wagen. Een medewerker maakt dan een afspraak om uw mobilhome over te nemen.

Wij halen uw mobilhome op

Onze ophaalservice komt langs om uw mobilhome op te halen. Het bedrag wordt dan gestort op uw bankrekening of u ontvang het contant.

Uw mobilhome verkopen

Zonder keuring

Dit is perfect mogelijk aangezien we ook mobilhomes zonder keuring aankopen die na de nodige checks en/of herstellingen voor de tweedehandsmarkt worden bestemd.

Wanneer u uw mobilhome verkoopt aan Waasland Cars via ons aankoopformulier, wordt u als verkoper volledig wordt vrijgesteld van wettelijke verplichtingen zoals de nodige reparaties uitvoeren, de wagen technisch laten keuren, een Car-Pass aanvragen, … Waasland Cars is namelijk een erkende autohandel waardoor deze verplichtingen vervallen indien u uw tweedehands wagen door dit autobedrijf laat overnemen. Het heen en weer rijden naar de technische keuring en garage hoort dan ook definitief tot het verleden.

Uw mobilhome verkopen

Vlot en veilig

Bel ons gerust op 03 766 18 23 of vul het formulier hierboven in en verwacht een antwoord voor uw tweedehands mobilhome. Onze vestiging in Sint-Niklaas te Oost-Vlaanderen is gemakkelijk bereikbaar met de auto en met het openbaar vervoer. U kunt naar ons toekomen via de E17 en N16 (zie contactpagina) en u kunt ook gemakkelijk weggeraken via het station van Sint-Niklaas dat zich op 5-tal minuten wandelen bevindt.

Ontvang vandaag nog een bod

Snel & Veilig

Waasland Cars biedt u als erkende auto-opkoper een correcte prijs aan, werkt zonder tussenpartijen en bovendien komen onze medewerkers volledig gratis en vrijblijvend tot naar u toe indien u dit verkiest.

Waasland Cars is lid bij TRAXIO (vroeger: Federauto) en houdt zich dan ook aan de door hen opgestelde gedragscode die van toepassing is bij de inkoop van auto’s. Zo wordt er bij verkoop van uw tweedehands mobilhome enorm veel aandacht besteed aan een professionele en efficiënte afhandeling. Onze aankoopmedewerkers houden zich steeds aan het tijdstip van de door u voorgestelde afspraak en ook wordt de wijze van betaling steeds door u bepaald.

Onze bedrijfsmissie bestaat er namelijk in om het overnameproces bij Ik verkoop mijn wagen zo vlot mogelijk te laten verlopen. Zo wordt er op uw tijd en energie bespaard. De typische zorgen die gepaard gaan met het verkopen van uw mobilhome horen dan ook tot het verleden.

Wanneer er wordt overgegaan tot de overname van uw motorhome, zal Waasland Cars als erkende mobilhome-opkoper uit Sint-Niklaas, zelf instaan voor de ophaling van het aangekochte voertuig.

Uw mobilhome verkopen aan

Waaslandcars

Ik verkoop mijn mobilhome is een dienst van Waasland Cars uit Sint-Niklaas te Oost-Vlaanderen waarbij een veilige, vlotte en zorgeloze afhandeling centraal staat bij de verkoop van uw tweedehands auto. U kunt uw mobilhome bij ons aanmelden via onze website, u kunt na afspraak langskomen of wij kunnen onze medewerkers naar u toe laten komen. Deze opties gebeuren uiteraard volledig gratis en vrijblijvend.

Contacteer ons

We zijn 6 dagen per week telefonisch en via mail bereikbaar tussen 9:00 en 18:00 uur

Contactformulier

Bedankt! Het bericht is succesvol verstuurd.
Error! Bekijk de velden en probeer opnieuw.