Volvo Verkopen

Verkoop uw Volvo snel en zorgeloos.

U wil uw Volvo verkopen?

volvo verkopen
 • Veilig
 • Geen tussenpartijen
 • Correcte prijs
 • Vrije keuze betaalwijze
 • Snel en efficiënt
 • Volledig gratis en vrijblijvend
 • Gratis ophaling
 • ‘s Weekends en ‘s avonds open na afspraak
 • Zowel particuliere als bedrijfswagens
 • Alle automerken en brandstoftypes
 • Bestelwagens en lichte vrachten
 • Ook niet-gekeurde wagens

Uw Volvo verkopen aan Waasland Cars zorgt ervoor dat u zich geen zorgen meer hoeft te maken over de administratieve afhandeling, keuring voor verkoop, aanvraag van car-pass, …

Deze erkende autohandel is lid bij Traxio (het vroegere Federauto) en is dagelijks actief in de provincies Antwerpen, Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen, Vlaams-Brabant en Limburg voor de aankoop van tweedehands auto’s. Een groot deel hiervan zijn Volvo’s.

Wanneer u uw Volvo aan Waasland Cars verkoopt, verbindt deze erkende auto-opkoper er zich toe de verkoop van uw tweedehands auto zo vlot mogelijk te laten verlopen. Zo wordt er bij de verkoop van uw Volvo enorm veel aandacht besteed aan een veilige, vlotte en zorgeloze afhandeling.

Vul dit formulier vrijblijvend in

Achtergrond van Volvo

Het automerk Volvo  werd in 1926 opgericht door Assar Gabrielsson en Gustaf Larson als onderdeel van de kogellagerfabrikant SFK. Volvo is latijn en betekent letterlijk ik rol, een verwijzing naar zowel de kogellagerfabriek als de Volvo autofabriek. Het eerste Volvo model werd in 1927 gebouwd en was de Volvo ÖV4. Volvo staat bekend voor haar aandacht voor veiligheid. De driepuntsgordel die vandaag verplicht is in alle wagens is in 1959 door Volvo uitgevonden. Andere veiligheidsinnovaties van Volvo zijn o.a. een veiligheidskooi, gelaagde voorruit, capitionneerd dashboard, naar achteren gericht kinderzitje, kreukelzones vooraan en achteraan, hoofdsteunen, kinderslot en nog veel andere vernieuwingen.
Vandaag maakt Volvo deel uit van de Chinese Zhejiang Geely Holding Group en heeft het bedrijf haar hoofdvestiging in Gothenburg. De autoafdeling van Volvo telt zo’n 16.000 werknemers werledwijd.

ik verkoop mijn volvo

Een Volvo 1800 ES uit 1971 met zijn typisch tijdloze ontwerp

Waarom uw Volvo aan Waasland Cars verkopen?

Uw Volvo verkopen aan Waasland Cars staat voor een aangenaam, vlot en zorgeloos gebeuren wordt herleid. Zo hoeft u geen tijd en energie te verliezen met bijvoorbeeld potentiële auto-kopers en/of het brengen van uw Volvo naar een verkooppunt. En bovenal, wordt voor uw Volvo een correcte en mooie prijs gegeven.

De vlotte communicatie voor, tijdens én na de verkoop van uw tweedehandswagen, tussen onze aankoop medewerkers en u, maakt deel uit van de bedrijfsmissie voor ons als erkend autobedrijf. Zo wordt het tijdstip waarop deze Waasland Cars-medewerkers uw Volvo komen kopen en ophalen steeds gerespecteerd. Mocht de planning van onze auto-opkopers in de war worden gestuurd door bijvoorbeeld het verkeer, zullen ze u daar steeds tijdig van op de hoogte brengen.

Tot slot biedt Waasland Cars u bij de verkoop van uw Volvo , steeds de keuze om zelf te beslissen over de wijze van uitbetaling (overschrijving, bankstorting of cash). U veiligheid is even belangrijk als de onze en daarom laten we de keuze van uitbetaling aan u over.

Erkende auto-opkoper

U moet zich voor de verkoop van uw Volvo niets meer aantrekken van de technische controle, car-pass en/of keuring voor verkoop. Het is namelijk zo dat u als verkoper van een tweedehandswagen vrijgesteld bent wanneer u deze tweedehands auto aan een erkende auto-opkoper zoals Waasland Cars verkoopt. Uw Volvo verkopen aan Waasland Cars bespaart u dus veel tijd en energie.

Hoe uw Volvo verkopen aan Waasland Cars?

Uw Volvo verkopen, kunt u door ons te bellen op het nummer 03 766 18 23 of u gaat naar IK VERKOOP MIJN VOLVO. Daar vult u volledig vrijblijvend het online formulier in. Onze aankoopmedewerkers zullen u dan zo snel mogelijk terug contacteren om de praktische zaken te bespreken. Zo wordt de verkoop van uw tweedehands Volvo tot een snel, efficiënt en zorgeloos gebeuren herleid.

Waar u ook woont, Waasland Cars stuurt voor de verkoop van uw Volvo, haar auto-opkoop medewerkers tot bij u. Deze handelen de verkoop van uw Volvo ter plaatse af en zorgen dan ook zelf voor het transport van uw Volvo.

Uiteraard heeft u bij de verkoop van uw Volvo ook altijd de keuze om zelf naar onze hoofdvestiging in Sint-Niklaas te komen. Waasland Cars bevindt zich op een 5-tal minuutjes wandelen van het treinstation van Sint-Niklaas waardoor u, als u zonder vervoer terug afkomt, na de verkoop van uw Volvo toch nog gemakkelijk met het openbaar vervoer  naar huis kunt.

ik verkoop mijn wagen

Verkoop uw wagen op een veilige, vlotte en zorgeloze wijze.

traxio federauto

Erkende Autohandel

Waasland Cars is een erkende autohandel en tevens lid bij Traxio. Wij houden ons dan ook steeds aan de gedragscode die is opgelegd aan auto-opkopers.

Geen Tussenpartijen

De overname van uw tweedehands auto gebeurt rechtstreeks door ons. Zo worden er dan ook geen andere auto-opkopers bij betrokken.

Gratis & Vrijblijvend

Alle prijsbepalingen gebeuren volledig gratis en vrijblijvend, via het onlineformulier op de website, bij een bezoek aan onze vestiging of op locatie.

Correcte Prijs

Onze prijsvoorstellen zijn het resultaat van een berekening van de catalogusprijs en een grondige aftoetsing met de huidige marktwaarde.